Maria Magdalena Vlam +7de straal

Zadkiël en Amethyst, 7de straal + violette vlam, de violette vortex

De 7de straal van Transformatie is al eerder op deze website genoemd, maar we vinden het nodig om er wat meer uitleg over te geven, omdat juist deze straal op dit momentum in tijd erg belangrijk is.

Het is meer dan een beetje verandering, het is meer dan het oude opruimen, deze straal opent de wereld van magie. De wereld die jullie goddelijk geboorterecht is, maar die jullie lang geleden zijn kwijtgeraakt, d.w.z. vergeten. Het is tijd dat jullie je meesterschap weer op je nemen en daar is veel gereedschap voor. Dit is er één van.

De Elohim hebben de, wat in de volksmond is gaan heten, Maria Magdalena vlam (ook violet van kleur) naar de Aarde gebracht. Is er verschil: ja.
De Maria Magdalena vlam was voornamelijk bedoeld om de energie van het Goddelijk Vrouwelijke (Divine Feminine) naar de Aarde te terug te brengen.

Nu kun je ze combineren, omdat hun energievelden polaire uiteinden zijn van hetzelfde veld. Was de 7de straal meer mannelijk en de Maria Magdalena vlam meer vrouwelijk, kom je nu tot de combinatie er van: de violette vortex. D.w.z. dat de energie van boven en beneden tegelijk stroomt. Je hoeft ze slechts in te ademen. Voeg daar aan toe de roze energie van pure onvoorwaardelijke liefde en voel de magie in je plaatsnemen. Denk niet dat dit alleen voor vrouwen is, het geldt net zo goed voor mannen. Je kunt dit als een vortex plaatsen, maar ga zelf ook geregeld in de violette vortex staan en roep ons aan.

De Procedure:

  • Roep ons aan: Zadkiël en Amethyst en wie je er eventueel nog meer bij wil: Supreme Creator/Creatress, Lady Nada/ Maria Magdalena/St. Germain
  • Visualiseer de violette vlam (van beneden)
  • Visualiseer de 7de violette straal (van boven)
  • Laat ze in elkaar overgaan
  • Roep de roze straal van onvoorwaardelijke liefde aan
  • Laat het stromen en geniet.