De veranderende Aarde

 En toen was het 2013 en nu 2017. Het begin van een nieuw tijdperk, een voorzichtige maar hobbelige opstart.

 Leer vliegen!..

De Aarde is snel aan het veranderen, een oud tijdperk is voorbij, de Vissen maken plaats voor Waterman. Behalve dat we het Aquarius tijdperk ingaan zijn, zijn we ook volgens de oude Maya kalender een nieuwe cyclus ingegaan, een grote cyclus, niet om de zon, maar om de centrale zon, men rekende uit dat dit rond 21 december 2012 gebeuren zou. Toen vierden we een "groot nieuw jaar”.. Sommige mensen dachten dan dat de wereld daarna zou ophouden, of alles vanzelf gaat, maar zoals je ziet gaat het leven gewoon door..

Voor ons ligt een nieuw tijdperk in opbouw. Het is niet zo dat we op 21 december het knopje om gezet hebben en dat het dan 22 december allemaal voor elkaar is. Maar wel dat we in de opbouwfase zijn  van een nieuwe wereld met nieuwe mogelijkheden, perspectieven. Het lijkt niet zo, maar we gaan wel vooruit, we gaan wel degelijk naar zonnigere tijden en laten de zwaarte van de dualiteit achter ons. We bewegen ons richting trialiteit, we overstijgen gaandeweg goed en kwaad en zien, de dingen vanuit een hoger perspectief:  ons hoger zelf.

Als je om je heen kijkt, lijkt het tegendeel waar te zijn. De chaos lijkt compleet, mensen zijn in de war,eerst de financiële instellingen in crisis nu weer een president in de VS met veel bravoure . De natuur heeft het soms ook moeilijk, het magnetische veld verschuift, dieren kunnen zich door het zwakke veld niet oriënteren. Dan heb je nog de vervuiling en vele problemen met voldoende en schoon (zoet) water, om maar wat van de wereldse drama's te noemen. We zijn er dus nog niet, maar wij kunnen wel het verschil maken.

Het is nu meer dan ooit  tijd dat ieder die er aan toe is, aan slag gaat, zelfstandig of in groepjes, om de wedergeboorte van onze planeet en alle wezens die daar op leven een handje te helpen. Creëren wat we WEL willen en niet wat we niet willen, daar horen we in het nieuws al genoeg over.

Mijn voorkeur gaat er naar uit dat het een elegant proces wordt, waar we ons allemaal zo prettig mogelijk bij voelen. Ik reik je met het vrijgeven van de kennis op deze website een hand toe, of in mijn termen:

Ik geef je een gereedschapskist!