Dmes

 
Het is natuurlijk de Pokrov Kathedraal in het Kremlin wat je hier ziet, maar het komt het dichtste bij de dômes die we voor de natuurrijken neerzetten, met name voor de Elfen en Feeën. Vooral de speelse, uivormige daken en het kleurrijke aspect is iets wat ik vaak zie.

Een dôme is een plaats waar met name natuurwezens weer op krachten kunnen komen. Het is voor hen een heilige plek, d.w.z. een plek van heling. Het is ook een ontmoetingsplaats waar diverse rijken bij elkaar kunnen zijn en makkelijker met elkaar kunnen communiceren. Het is ook een plek van lering, omdat de verbinding met het universum en haar leerscholen hier erg gemakkelijk is.

Je kunt dômes neerzetten voor één rijk specifiek, zoals voor de Elfen, maar het is ook mogelijk om de dôme zodanig neer te zetten, dat hij voor alle rijken geschikt is.

Wanneer je een dôme neerzet, doe je dat altijd op verzoek van één van de rijken. Het is dan ook zo, dat je als mens doorgaans alleen het grondpatroon neerlegt, d.w.z. de steentjes ingraaft en zij daarna het zelf overnemen om de activatie te doen. Ze vragen je dan ook meestal een stapje achteruit te doen, zodat je buiten de dôme staat. Als je je afstemt, zie je wat zij dan aan het doen zijn. Als het klaar is, wordt er door de mensen vaak getoond of gezongen. Daarna is er een feest in hun rijk. Tja, hoeverre je dat als mens mee kunt beleven, is aan jou.

Helpers die je kunt aanroepen: uiteraard de natuurwezens van de plek, van het volk waar je het voor doet, Koningin Diganda (hoofd van alle Devarijken), Moeder Aarde, de Elohijnen (de engelenorde voor de natuurwezens) en de Elohim. Voor meer informatie: zie http://www.natuurwezens.nl.

Een variant van de dôme is voor mensen eigenlijk de Piramide.

Zie Huis en terrein reinigen.