Het Gouden Tijdperk

1-April 2013 (2de paasdag)
 
 
Voor mij zie ik een koperen uurwerk of zeer ingewikkeld slot met raderen, palletjes en andere techniekjes. Ik kijk hoe het allemaal beweegt en bezig is zich te openen. Het duurt echt even. Ik haal uit mijn hart er een sleutel bij om het definitief te openen. Dan klapt het aan 4 zijden open als een doosje en staan op de binnen flappen allerlei letters en tekens in een taal die ik niet ken, het lijkt een galactische taal. Ik vraag om de energetische "Babel Fish” vertaling en er komt het volgende :
 
Aan de gehele mensheid
Hierbij de openbaring van de nieuwe tijd, de tijd na het vissentijdperk en na het 5de tijdperk van de Maya’s. Deze openbaring mag pas geopend worden na 21-12-2012. Voor u ligt een nieuw tijdperk, dit is het Gouden Tijdperk waarover geschreven is in vele heilige geschriften. Er breekt een tijd aan van heling en terugkeer naar het Goddelijk Centrum en Goddelijke macht. Alles zal vernieuwd worden in nieuwe schittering en luister. Alles wat weggenomen is, zal in veelvoud teruggegeven worden. Wees gerust, maar ook verbaast.
Maak de weg vrij voor onze komst. Wij zijn de ware nephilim, niet Nibiru, maar de goddelijke strijders van het Licht. Wij breken onze lans voor u en zullen u bijstaan in deze grote tijden van verandering. Raak niet ontmoedigd, wij gaan u voor en effenen uw pad. Dit is het nieuwe spel, daar waar:
Licht overwint over het duister
De wijsheid over het onwetende
De liefde over de haat
De zachtheid over het harde  
 
Wees gezegend, wees gerust en ga in het volste vertrouwen.
Wij zijn de Nephilim en wij zijn met u.