Introductie Vera

 

Hallo, ik heet Vera Koenen.
In mijn dagelijks leven werk ik als inkoopster bij een scheepsbouwer van bagger en offshoreschepen. Daardoor denk ik innovatief en in oplossingen. Daarnaast ging ik het pad van spirituele ontwikkeling via o.a.cursussen intuïtieve ontwikkeling en ben ik opgeleid tot Psycho Energetisch Therapeut. Ik heb mijn sluiers zover weggewerkt, dat ik weet heb van mijn eerdere levens op Aarde, mijn karmisch rondje van zo'n 25.000 jaar, een aantal van de planeten waar ik op leefde en mijn kosmische afstamming.
 
Ik heb sinds 1999 veel lichtwerk gedaan, zoals het naar het licht brengen van groepen zielen die in de aardesfeer zijn blijven ‘hangen' en het helen van oude trauma's op plekken op Aarde. Ik zie, communiceer en werk samen met wezens in andere sferen/dimensies, zoals Engelen en Elohim, leden van de Galactische Federatie, hogere Spirituele Orden, maar ook met deva's en alle soorten natuurwezens.

Ik heb door mijn vele jaren in het lichtwerk diverse Lichtwerk Technologieën ontwikkeld, die deels doorgegeven zijn en deels in de praktijk verder zijn uitgewerkt. De eerste vortex techniek werd via Jill van Maasdijk doorgegeven door Aartsengel Michaël. Daarna volgden voor mij vele andere mogelijkheden.