Christ Conciousness Grid

AE Bijfana (12de straal):

Zoals al gezegd, een grid is een beschermend veld. Het CC grid beschermt doorgaans de poorten en andere kritische objecten die jullie neerzetten. De Aarde is nog steeds in een veld van dualiteit en daar dient rekening mee gehouden te worden. Overal waar je een CC-grid overheen zet, bescherm je de ruimte binnen het grid. En er is meer. Hoe meer van deze grids op Aarde, hoe veiliger het wordt. Hoe meer en vaker mensen niet meer overgeleverd zijn aan wat toevallig langskomt, maar hoe meer zij zich wel kunnen voelen: gekoesterd in Goddelijk licht en Goddelijke Liefde.

Zet ze dus veelvuldig neer: het kost weinig moeite, roep ons aan en wij komen je assisteren.

Je kunt het gronden met o.a.: bergkristal, rozenkwarts, amethist en maansteen.
Procedure:
 

·        Maak eerst een hemel -aarde verbinding .

Eerst kom je in het hier en nu. Adem een paar keer diep door de neus in en door de mond uit.  Visualiseer dat je onder een prachtige zon staat, recht boven je. De stralen van de zon dringen tot je door en vullen je hele wezen met licht en alle vermoeidheid en zwaarte van de dag wordt met het licht weggespoeld. Je ziet dit als donkere vlekken door het putje onder je voeten wegspoelen, waar het liefdevol door moeder aarde getransformeerd wordt.  Laat het maar even rustig stromen. Ga nu met je aandacht naar je stuit, visualiseer, voel ervaar dat dit een krachtig centrum is. Sta het toe open te gaan, bij iedere inademing een beetje meer. Dan laat je een koord ontstaan en de grond in zakken, dieper en dieper tot je in het hart van Moeder Aarde bent. Laat nu de energie van uit dit koord langzaam om hoog komen, zo je stuit in en omhoog gaan door je lichaam. Door al je chakra’s en bij je kruin omhoog spuiten en zo ook je aura vullen. Het maakt een extra verbinding met je hart chakra.

Dan ga je met je aandacht naar je kruin en laat je een gouden koord omhoog gaan via de Zon, de Centrale Zon naar de Grote Centrale Zon en maak je daar jou persoonlijke verbinding mee. Dan laat deze energie via jou gouden koord naar beneden komen zo je kruin in , naar beneden door al je chakra’s heen en bij je 1ste chakra spuit het er weer uit om zo jou aura te voeden. Het maakt een extra verbinding met je hart chakra, waar nu de zilveren en gouden energieën zich verenigen tot een licht.

Nodig je hoger zelf uit om plaats te nemen in het 3de chakra en je I AM Presence, Ik Ben Aanwezigheid om plaats te nemen in je kruin chakra

Visualiseer vanuit je hart een wit gouden bol om jezelf inclusief je aura in het licht zetten.

·       Roep de dames en heren van de Office of the Christ aan:

Ismael Emanuel, Sananda,  lady Nada , Quan Yin, Buddha. Vraag ook Metatron (lichtkracht) er bij en de twaalf aartsengelen (voor de grondingen beveiliging).

·       Visualeer een bolvormig grid ( ook onder de grond) , semi doorlaatbaar., d.w.z. wel licht en onvoorwaardelijke universele liefdeskracht doorlatend , maar alles van lagere order liefdevol weerkaatsend.

·       Vraag het gezelschap jou CC grid nu te activeren.