De Graal

AE Bijfana:
 
De mythes rond de graal zijn legio en vaak verkeerd opgevat. Vroeger zocht men naar een fysiek object, een beker, terwijl het in feite een geestelijke gave is.

Le Sang Real (Royal), het heilige bloed, foutief aan elkaar gezet, werd San Greal en zo de Heilige Graal. Dan Brown heeft daar zijn beroemde DaVinci Code aan gewijd, en dat was weer gebaseerd op een eerder boek: The holy blood and the holy Grail, van de auteurs: Henry Lincoln, Michael Baigent en Richard Leigh.

Maar de Graal waar wij het over hebben, gaat niet over heilig bloed, maar wel, wat ook en passant wordt genoemd, over het ontvangen van het Goddelijk Vrouwelijke. Deze gezegende energie is lange tijd bijna afwezig geweest op Aarde, omdat deze lange tijd door het masculine (mannelijke) werd overheerst.

Nu is het tijd voor een betere balans. Door het zetten van de Graal kan het Goddelijk Vrouwelijke zich weer meer vestigen op Aarde. En dat gaat veel verder dan emancipatie of iets dergelijks, het gaat verder dan het bekrachtigen van vrouw-zijn (op zich ook belangrijk), nee, het gaat hier om harmonie te brengen in de schepping zelf. De Aarde is uit balans, het te sterk door getrokken mannelijk aspect vernietigd te veel en creëert teveel zonder dat dit in lijn is met de Goddelijke universele wetten, zonder de juiste zorgzaamheid, zonder de juiste hoeveelheid mededogen. Het leidt tot uitputting van jullie bronnen, vervuiling en verstoring van het ecosysteem. Het is dus in jullie aller belang, dus ook voor mannen, dat de balans hersteld wordt.

Procedure:

De procedure is eigenlijk erg eenvoudig. Roep het Goddelijk vrouwelijke aan: de Supreme Creatress, de Zevenvoudige Geest van het Universum, de dames van The Divine Feminine, Aartsengelen en Elohim en vraag ons je te assisteren om de graal neer te zetten.

Stel je open om te mogen ontvangen en vraag ook dat de schaal die je neerzet, als een soort satellietschotel, zich afstemt op het universum om zo de hogere, vrouwelijk energie te ontvangen en naar de Aarde uit te zenden.

Ook hier kunnen diverse kristallen en mineralen helpen om te gronden, zoals o.a.: bergkristal, denk hierbij aan clusters, rozenkwarts, maansteen, calciet. Stem dit even van te voren af.