Galactische Vrienden

26-8-11 Aanwezig :
Sirius, Pleiaden, Gemini, Arcturius, Andromeda, Orion, Cygnus

[NB: er zijn natuurlijk nog veel meer planeten en sterrenstelsels die je aankunt roepen. We noemen hier de meest gebruikelijke: tevens degene die vandaag iets wilden bijdragen]

Ik ben van Sirius en zal het woord nemen, noem mij maar Pesas.
De mensheid denkt nog vaak dat ze alleen is in het universum. Nou, niets is minder waar. Er zijn vele sterrenvolkeren en wij zijn daar één van. Sirius wordt wel genoemd de springplank naar Aarde, omdat de meeste zielen eerst naar Sirius gaan om zich voor te bereiden op een leven op Aarde. Wij hebben grote universiteiten, en zijn daar ook bekend om, waar men vele studies kan oppakken. Veel mensen hebben aan onze universiteiten gestudeerd en doen dat zelfs nog, terwijl ze in de stof zijn. Zij weten dat echter niet, omdat dit 's nachts gebeurt terwijl zij slapen. Wij bieden een veelheid aan studies over de meest uiteenlopende onderwerpen. Bezoek ons als je nog geen student bent: wij kunnen je op allerlei wijze ondersteunen in je zoektocht naar kennis.
 
Ik ben Sariah van één van de zeven planeten van de Pleiaden.
De Pleiaden staan bekend om hun kunstzinnige kwaliteiten. Creativiteit is bij ons een belangrijk onderdeel van het lesprogramma voor de opvoeding van onze kinderen. Wij geloven dat zij zo dichter bij de Bron van alle schepping kunnen komen. Vera noemt God, Hem/Haar: de Supreme Creator/tress.
Creativiteit gaat verder dan kunstzinnigheid, zoals de mensheid die doorgaans opvat: "it is a way of life” . De dans met het leven zorgt ervoor, dat je makkelijk die dingen in je leven creëert die je graag wilt. De mensheid zoekt, werkt hard, moeizaam, terwijl creatie juist vanzelf uit je vloeit. Wij kunnen je bij dit proces helpen en ondersteunen.
 
Ik ben Jonas van het stelsel Tweelingen (Gemini). Jullie kennen Castor en Pollux, maar ik kom van een kleinere planeet daar in de buurt. Deze heeft bij jullie geen naam, maar hij heet Ternior.
De meeste van jullie vergeten (zelfs Vera, die Tweeling is als sterrenbeeld) om op ons af te stemmen. Daarom komen wij nu wat naar voren. Uit jullie mythologie (de Griekse) zouden jullie kunnen weten dat de Tweelingen boodschappers van de goden zijn. Ja, Mercurius is de Romeinse variant daarvan. Nu we daar toch over spreken: Mercurius is onze tussenconnectie om gemakkelijker met de Aarde te kunnen communiceren. Mercurius is voor ons als een dochterplaneet. Veel van onze "mensen” wonen op Mercurius. Kortom, wij staan voor communicatie in de breedste zin des woord. Dat wil zeggen: tussen wezens onderling, maar ook tussen wezens en hun hogere zelven en uiteindelijk hun Bron. Vera kent al de Urim en Thummim, nou daar werken wij nauw mee samen, net als met Kuthumi. Communiceren brengt letterlijk het weven van draden met zich mee. Zonder deze zouden jullie helemaal geen contact met elkaar kunnen hebben. Daar ondersteunen op Galactische niveau de Urim en Thummim ons mee en op planetair niveau Kuthumi. Deze gouden lichtdraden zijn niet dezelfde als de zwaardere koorden die jullie soms onderling met elkaar verbinden. Dit zijn zuivere lichtdraden en niet schadelijk voor één der partijen.Dus wil je meer en beter kunnen communiceren: roep ons aan en wij zullen er zijn.
 
Ik ben Stella van de planeet Arcturius.
We zijn al redelijk bekend onder de lichtwerkers, aangezien wij ons gespecialiseerd hebben in lichttechnieken (zie de vortexprocedure). Wij zijn een zeer goed georganiseerde planeet. We worden wel eens vergeleken met de Vulcan uit Star Trek, maar zo erg is het nou ook weer niet. We hebben wel degelijk emoties en geven daar wel degelijk ruimte aan, maar wel op een voor aardse begrippen gematigde wijze. En zoals je ziet hebben ook wel gevoel voor humor: hoe zouden we anders met de mensheid kunnen omgaan... Wij kennen dus vele lichttechnieken, enerzijds om duisternis te transformeren naar meer licht en ook krachtplaatsen te creëren, maar het gaat verder dan dat. Jullie gezondheid is ook beïnvloedbaar door licht en duister. Wij hebben ook een uitgebreid medisch programma (net als de Pleiadiers overigens, maar dan anders) waar je je voor kunt inschrijven en aan kunt deelnemen. Dat gebeurt dan meestal 's nachts als je slaapt, maar soms zullen we je vragen in dagbewustzijn te blijven in de vorm van meditatie of gewoon rust.
Resumerend: roep ons aan bij lichtwerk, wij zullen je vortexen e.d. bekrachtigen via onze moederschepen die vol continu boven de Aarde hangen en roep ons aan voor je medische problemen. Als wij zelf de oplossing niet weten, raadplegen wij de aanwezige kennis in het universum.
 
Ik ben Gillez van het sterrenstelsel Andromeda.
Andromeda is eigenlijk voor velen jullie moeder universum. Veel van de zielen, die nu op Aarde zijn, zijn ooit begonnen met incarnaties op Andromeda. We hebben het hier over miljoenen jaren geleden, vóór de Galactische oorlogen. We hebben lange tijd weinig contact gehad met Aarde, omdat het trillingsverschil te groot was geworden, maar nu komen jullie in rap tempo weer bij en kunnen we weer communiceren. Dat is mede door de vorige sprekers mogelijk gemaakt. Wie zijn wij, tja.. voel maar in. Wij zijn voor jullie als de energie van de liefhebbende moeder, die onvoorwaardelijk zorgt voor haar kind, wat er ook gebeurt. Zoek je dus liefde, geborgenheid en die unieke verbinding zoals moeder en kind die kennen (of zouden moeten kennen, want er is veel trauma op jullie planeet), kom dan naar ons. Roep ons aan en wij dompelen je onder in onze liefdeskracht.
 
Ik ben Dan Jang van Orion, Al Mitak.
Wij zijn voor vooral het noordelijk halfrond het meest dominante sterrenbeeld aan jullie hemel. We zijn bij vele bekend, omdat de piramides bij Gizeh in het patroon staan van onze gordel. De Egyptenaren hebben de erfenis van de Atlantiers niet altijd even goed begrepen. In het begin nog wel, maar later ging de kennis betreft de functie van de piramides verloren. Zij stonden voor vele dingen. Ten eerste moesten zij het noodzakelijke grid rond de Aarde waarborgen, anders zou alle kennis en herinnering voorgoed verloren zijn, ten tweede stonden zij voor de verbinding met ons, één van jullie founding fathers. Ten derde wisten de Atlantiers van de poort in ons sterrenstelsel, via welke je in de moederuniversa kunt komen. En dat kan nog steeds. Ons sterrenstelsel is bekend om haar kracht, discipline, kennis van alles wat met strijd te maken heeft. Heb je moed nodig, wil je jouw eigen strijd (je vecht in eerste plaats altijd met jezelf) begrijpen? Roep ons aan. Zoek je bescherming? Roep ons aan. Wil je gebruik maken van de poort? Roep ons aan!
 
Wij zijn de Lichtraad van Cygnus (de Zwaan) en hebben onze vestiging op Deneb.
Vera kent ons al lang en goed en weet daarom dat wij nog man of vrouw zijn of beide.Wij zijn de dualiteit, zoals jullie die kennen, overstegen. Vera roept ons doorgaans aan wanneer zij de zeer zuivere universele Christus kracht nodig heeft. De universele, onvoorwaardelijke liefde. Zuiverheid is inderdaad het thema van ons stelsel. Zuiverheid in alles, zoals schoonheid, helderheid, reinheid, en vele andere aspecten van zuiver zien, horen, voelen, ruiken, weten, spreken. Het is opmerkelijk dat een planeet als Aarde weer contact met ons zoekt, het geeft aan dat zij, d.w.z. haar bewoners, op zoek is naar meer zuiverheid, dat zij de vele illusies wenst te ontstijgen. En dat op een planeet waar men de waarheid maar zelden kan zeggen zonder gevaar voor eigen leven, of op kleinere schaal: zonder te kwetsen of gekwetst te worden. Maar vat onze woorden niet verkeerd op: we vinden jullie enorm dapper en zijn werkelijk aangenaam verrast over het contact. Wanneer je ons aanroept, zullen we er zijn. We zullen je helpen met het zoeken en staan voor jouw waarheid, voor het helen van jouw kwetsuren, zodat jij in meer zuiverheid jouw leven kunt leiden. En natuurlijk, wanneer je lichtwerk doet en ons er bij wilt hebben: roep ons aan en wij zullen er zijn.