Huis en terrein reiniging

Zoals je jezelf kunt reinigen om zo zuiver mogelijk te kunnen werken, zo is het ook van belang om je leefomgeving te reinigen. Ieder stukje grond heeft wel een verleden. Je huis heeft vorige bewoners, in de omgeving is vast wel het één en ander gebeurd.

Entiteiten/ verloren Zielen

Het is belangrijk om daar even op in te tunen. Wellicht is één van de vorige bewoners in het huis overleden of terug gekomen, omdat daar toch zijn /haar huis is. Het is verstandig deze personen liefdevol maar wel met overtuigingskracht naar het licht te begeleiden.

Het is voor de ziel beter, anders kan de ziel niet verder met zijn/haar evolutiepad en het is voor jou beter, want ze beïnvloeden je stiekem toch. Volg hierbij de procedure van Entiteiten naar Huis brengen (Persoonlijke Reiniging).

Reinigen van mentale en emotionele vervuiling

Het terrein en huis zuiveren kan via smudgen (met de rook van o.a. salie reinigen), met wierook, of met het visualiseren van de violette vlam.

Bekrachtigen /5D Piramide

Je kunt het terrein /huis bekrachtigen door er diverse kristallen of mineralen neer te zetten en deze met elkaar te verbinden en een bepaalde intentie meegeven. Je kunt boven/ rond je huis of tuin altijd een piramide zetten voor jouw en je bewoners hoogste goed. Visualiseer hiervoor in de apex (de top hoek) jullie eigen essentie kristallen, zodat je de juiste energie voor jouw zelf en je medebewoners creëert. Deze energie komt altijd vanuit de 5D dimensie of hoger.
Vraag AE Michael om begeleiding hiervoor.Verbindt je piramde altijd met de hoogste Bron en het hart van Moeder aarde, dan staat hij stevig en dit zorgt ervoor dat je zuivere energie aantrekt. Bij tijden een heractivatie zorgt er voor dat hij weer geupgraded wordt als je daarom vraagt.  

Astrale poort

Dan kun je nog andere fenomeen tegenkomen, zoals een Astrale Poort. Dit zijn geen poorten die je in stand wilt houden. Via deze poorten kunnen entiteiten met lagere trilling je huis of terrein binnenkomen. Ze brengen onrust, verwarring, depressies en slurpen energie.

Wanneer je meent zo'n poort te hebben, kun je hem energetisch dichtspijkeren onder leiding van AE Michael met een gouden kruis. Zie dan hoe de deur dicht gaat en zelfs de kieren gevuld worden met gouden licht.Vraag daarna om 2 poortwachters, van de engelen orde van Michael om deze poort voor altijd dicht te houden. Controleer daarna je aura en die van je medebewoners op gaten. Deze zielen en wezens voeden zich vaak met jou energie. Zorg dat je aura weer een mooi gouden ei wordt waar anderen niet ongezien gebruik van kunnen maken.

Elektriciteitshuisjes en masten.

Staan deze in de buurt, of zelfs op je terrein dan geven zij een energetische belasting. Het belangrijkste is dat je ze grondt, dus visualiseer koorden van de mast of het huisje de grond in.Je kunt verder wat amethisten of transformerende stenen neerleggen en in samenwerking met de Arcturians er een piramide omheen visualiseren.

Kom je grotere problemen tegen, zet dan een heuse vortex.