De 17 chackra meditatie uitgebreid

Het 17 chakra’s systeem stap voor  stap  1

?xml:namespace>

 

?xml:namespace>

Behalve de 7 hoofdchakra’s heb je nog diverse chakra’s buiten het lichaam. 10 in totaal:  5 boven je hoofd en 5 onder je je voeten. Die als paren werken, telkens het hemelse aspect en het aardse aspect belichamend en activerend. De eerste drie hogere chakra’s kun je ook zien als creatieve ringen van de persoonlijke realiteit. D.w.z. dat de hogere chakra’s boven het kruingebied, de creatieve ideeën , plannen en blauwdrukken van je eigen realiteit aantrekken. Ze werken als filters om de kosmische energie geschikt te maken voor jouw lichaam.

De lagere chakra’s in het gebied onder je voeten, zorgen voor de zwaartekracht die nodig is om alle kosmische energie, je plannen en ideeën, te manifesteren en te realiseren op aarde.  Nu weet je weer waarom het zo belangrijk is om goed gegrond te zijn. Deze chakra’s reguleren de aarde energie om ze geschikt te maken voor jouw lichaam.

De 4de en 5de chakra’s zijn eenheids- of collectieve ringen die men deelt met alle andere levende wezens in dit universum en daarbuiten. Ze helpen je om zowel op jezelf als op de wereld en het universum gericht te kunnen zijn en vanuit een harmonische verbinding met jezelf en het totaal wordt een kosmisch bewustzijnsgevoel ontwikkelt en ervaren.

 

?xml:namespace>

Zo heb je 10 cm boven je hoofd je Ziele Ster (8ste chakra, boven ) en 10 cm onder je voeten je Aarde Ster (8ste  chakra , beneden).

 

?xml:namespace>

·       Meditatie Zielester en Aardster

Laten we gaan kijken of we ze een beetje kunnen ervaren.

Sluit je ogen een kom tot rust. Voel je energie kolom, het gouden en zilveren licht.

Als met je aandacht het gouden koord naar boven volgt kom je vanzelf bij je Zielester uit. Kijk er naar, hoe ziet hij eruit? Wat voor kleur heeft hij? Hoe voelt hij?

Komt er iets bij je op? Beelden, woorden, geuren? Wil hij je iets zeggen?

……

Bedank je Zielester en ga langzaam met je aandacht naar beneden , door de chakra’s heen, je stuit, volg het zilveren koord tot net onder je voeten, laat de aarde energie goed door stromen en maak contact met je Aardster. Neem waar. Is deze energie anders dan die van de Zielester, zo ja, hoe? Wat voor kleur heeft zij? Hoe ziet ze eruit? Wat gebeurt er? Zijn er symbolen? Geuren? Smaak?

Wil zij je iets vertellen?

…..

 

?xml:namespace>

Bedank je Aardster

Verbind je Aardster en je Zielster, via de centrale kolom en via het eivormig energielichaam om je heen.

Dan kom je langzaam terug in deze kamer. En als je er klaar voor bent open je je ogen en glimlacht. Welkom terug.

 

?xml:namespace>

Het 17 chakra’s systeem stap voor stap 2.

?xml:namespace>

 

?xml:namespace>

Zo heb je 20 cm boven je hoofd je  Sterren Poort (9ste chakra, boven ) en 20 cm onder je voeten je Dolfijn Matrix (9ste  chakra , beneden).

De Sterrenpoort verbindt je met het Zonnebewustzijn van het zonnestelsel, alle planeten, de sterrenstelsels, systemen in het melkwegstelsel.

Dit is ook een deel van je Hoger Zelf, maar het is een hoger perspectief dan de Zielester, een hogere vibratie. De kwaliteit van de informatie is liefdevoller en met meer compassie, meer begrip en inzicht.

 

?xml:namespace>

De Dolfijnen Matrix is de plaats waar onze energie met die van de Dolfijnen versmelten. De Dolfijnen en Walvissen zijn eeuwen lang de hoeders van de aarde geweest, met hun energie van vreugde en wijsheid. Nu is het tijd dat de mensheid weer contact maakt met deze hogere vibraties. Het heet Matrix, ofwel energie grid, een energie veld. Net als de aura uit energie velden bestaat, zo bestaat de aarde dat ook. Klein en groot is hetzelfde. De Dolfijnen energie is een energie die je het beste op hartsniveau kunt ervaren, hoewel het veld in de aarde ligt en in jouw aarde chakra’s.

Ook sluit het aan bij de energie van het innerlijk kind, vreugdevol en speels, zoals dolfijnen zijn. Weet dat de energie van vreugde een hoge trilling heeft. Vreugde leidt uiteindelijk tot extase, en via extase is het universum geschapen

 

?xml:namespace>

·        Meditatie Sterren Poort en Dolfijnen Matrix

Laten we gaan kijken of we ze een beetje kunnen ervaren.

Sluit je ogen en kom tot rust. Voel je energie kolom, het gouden en zilveren licht.

Als je met je aandacht het zilveren koord volgt kom je eerst je Aardster tegen en dan de Dolfijnen Matrix ( 20 cm). Maak contact met de Dolfijnen energie, voel hun speelse vreugde, onschuld en pure levenskracht. Is hun energie anders dan die van de Aardster?

Kijk er naar, hoe zien ze eruit? Wat voor kleur hebben zij? Hoe voelt het?

Komt er iets bij je op? Beelden, woorden, geuren? Willen de Dolfijnen je iets zeggen?

….

Bedank je Dolfijnen Matrix en ga langzaam met je aandacht naar boven , door de chakra’s heen, je kruin, volg het gouden koord tot net boven je hoofd, hier kom je eerst de Zielester tegen en dan op 20 cm de Sterrenpoort. Maak contact met de Sterren Poort. Neem waar. Is deze energie anders dan die van de Zielester, zo ja, hoe? Wat voor kleur heeft zij? Hoe ziet ze eruit? Hier kun je ook 2 engelen zien, 1 die jouw Zielester vertegenwoordigt en 1 die jou Sterrenpoort vertegenwoordigt.Wat gebeurt er? Zijn er symbolen? Geuren? Smaak? Wil zij je iets vertellen?

Is er een planeet in ons zonnestelsel die je aandacht trekt?

Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto?

…..

Bedank je Sterrenpoort . Verbind de Sterrenpoort met de Dolfijnen Matrix.  Via je centrale kolom en via het eivormig veld om je heen.

Kom langzaam terug in de kamer. En als je er klaar voor bent open je je ogen en glimlacht. Welkom terug.

 

?xml:namespace>

Het 17 chakra’s systeem stap voor stap 3.

De Innerlijke steden

We gaan op reis naar de 3de ster onder onze voeten, de Innerlijk Steden Matrix, hier vind je de Aardse uitwerking van het Goddelijk Plan, zoals dat door Moeder Aarde wordt vastgehouden. Wij kunnen naar onze plaatselijke Innerlijke Stad gaan en onze eigen blauwdrukken van toekomstige en historische gebeurtenissen, manifestaties gaan zien en ook bekrachtigen of juist ontdoen van negativiteit.

 

?xml:namespace>

·        Meditatie Innerlijke steden

Sluit je ogen en kom tot rust. Onze mentor is weer bij ons en ook Melchizedek vergezeld je, maar vooral nu ook aanwezig is Moeder Aarde, Koningin Diganda, Koningin van het Deva rijk, diverse deva’s, bijvoorbeeld van de Stad …(Breda) . Met dit gezelschap reis je de Aarde in naar jouw Innerlijke Stad.  Zie daar ligt ze, het licht straalt van haar de donker nacht in. Zoem verder in, land zon in een straat. Daar sta je dan. Neem het tafereel in je op. Welke gebouwen zie je, is er een plantsoen? Zie je personen? Naar wie gaat jouw aandacht naar uit? Loop daar maar naar toe.  Hebben ze je iets te vertellen?

Loop je door dan zie je een groot plein met een gouden fontein. Vele wegen gaan hier vanuit. Het plein heeft ook een mozaïek op de grond. Welke afbeelding heeft het?

Je ziet een gouden draad lopen die naar een gebouw leidt waar jou naam op staat. Loop er maar naar toe en er binnen. De juffrouw bij de receptie verwelkomt je, ze kent je. Loop maar door naar jouw kamer. Hier stat jou bureau, je computer, gereedschappen, door de glazen deuren zie je jouw tuin. Wat wil jij gaan doen in deze kamer? Ligt er een plan op tafel of wil je iets creëren?

….

Kijk eens in de kasten welke kwaliteiten jij hebt en voor je plannen kunt gaan gebruiken. Heb je spullen nodig? Maak dan een boodschappenlijstje. Heb je hulp nodig? Wie? Vraag de deva’s je  met je plan te helpen

Dan zet je een datum neer wanneer je wilt dat het klaar is.

Je stopt je hele plan in een kristal dat voor je ligt.  Zodat is weer klaar.

Loop even lekker door de tuin, speel met de elfen en kabouters of waar je ook maar zin in hebt…

Dan loop je weer uit de tuin de straat op, naar het centrale plein terug naar het begin van de stad. Bedankt iedereen en gaat weer omhoog, terug naar het aardoppervlak zo deze kamer in.

Rustig kom je helemaal terug en als je er klaar voor bent…

 

?xml:namespace>

Het 17 chakra’s systeem stap voor stap 4.

 

?xml:namespace>

·        Meditatie Walvissenmatrix

Vanavond verwelkomen wij speciaal Ismael Immanuel, de Universele Christus, Sananda Jezus ,Maria, Maria Magdalena, Quan Yin, Aartsengel Aurora (Grace) Aartsengel  Charity en Gautama Buddha van de Office of the Christ. En alle andere dames en heren die bij dit bureau horen. En we verwelkomen Iala van de planeet Kaitos Beta uit het sterrenbeeld Cetus, de Walvis (op het zuidelijk halfrond.) en alle walvissen op Aarde zoals Kiros die in de Grote Stille Oceaan zwemt.

 

?xml:namespace>

Visualieer zie ervaar en laat vooral toe hoe jij via jouw gouden koord jouw persoonlijk verbinding maakt met jou Zielester, jouw Sterrepoort en jouw Intergalactische poort naar jouw Christus bewustzijn Ster, zo naar de Grote Centrale Zon en zie een zelfde koord van platina zich met het gouden koord verbinden en ook door al jouw hogere chakra’s verbinding maken met de Grote Centrale Maan.

Laat deze energieën stromen en begroet en verwelkom de Christusbewustzijns Ster.

Laat de Grote Central Zon en Maan al jouw chakra’s vullen met hun prachtige energie. ..

Dan ga je gevuld met deze wonderlijke energie door naar beneden naar je eerste chakra en laat je je zilveren-regenboog kleuren koord zakken naar je Aarde Ster, de Dolfijnen matrix, door naar de Innerlijke Steden naar de Walvissen Matrix en zo naar het hart van Moeder Aarde. Begroet al deze chakra’s verwelkom nu ook de Walvissen Matrix. En laat de liefdevolle energieën van Moeder Aarde door al deze chakra’s stromen en omhooggaan door alle andere chakra’s. Voel hoe de hogere en lagere chakra’s verbonden worden via je centrale kolom en via jouw aura veld.

17 chakra’s zijn nu uitgelijnd.

Zie hoe sterk jouw aura is geworden al een gouden ei, al een voertuig om mee te reizen. maar naar toe en er binnen.  Om de Walvis wijsheid dieper te kunnen ervaren zullen we ons verbinden met Kaitos Beta . Zie hoe je naar het sterrenbeeld Walvis getrokken wordt en hoe de Blauwe Planeet Kaitos Beta dichter en dichter bij komt, hier zie je geen land, alleen maar oceanen. Duik maar in het water en zwem mee met Iala en zijn en haar (ze zijn tweeslachtig) zusters en broeders door de diepte van deze oceanen. Adem met hun ademhaling mee en voel hun diepe wijsheid , hun rust en eeuwige verbinding met Al Wat IS. ….

JE voelt je buik ook rustig op en neer gaan als of deze hele planeet zich n jouw wateren , in jouw buik bevindt. Laat deze diepe rust de komende minuten tot je doordringen.

…..

Nu Laat je de energie van Kaitos Beta door onze oceanen stromen en maakt je verbinding met Kiros en zijn familie. Voel ook de liefde die deze dieren uitstralen en stuur hen ook jou liefde..

..

Dan neem je afscheid van de Walvissen, bedankt hen, Iala en Kiros en hun families.

En komt rustig terug in deze kamer in het hier en nu.

En als je er klaar voor bent...

 

?xml:namespace>

Het Christusbewustzijngrid- energie veld, werelden.

 

?xml:namespace>

Om je Christusbewustzijn te ervaren gaan we nu in meditatie op reis naar de Paradijs wereld van ons stelsel Edentia.

 

?xml:namespace>

·        Sluit je ogen en kom tot rust. Voel je verbindingen weer, het zilveren en gouden/platina koord. Adem deze energien goed door en open je hartchakra zover als je durft.

Voel en sta toe dat de liefdes energie binnen stroomt. Zie ons beschermt door  de diverse leden van de Office of the Christ zoals Ismael Immanuel, de Universele Christus, Sananda/ Jezus ,Maria, Maria Magdalena, Quan Yin, Aartsengel Aurora (Grace) en Aartsengel Charity, en Gautama Buddha. En alle andere dames en heren die bij dit bureau horen. Zie hoe je naar de planeet Edentia vliegt . Als je dichterbij komt zie je haar prachtige kleuren en voel je haar verfijnde energie. We landen bij een groot rond gebouw, het hoofdkantoor van ons stelsel van de Christos energie. Je wordt verwelkomd en binnen geleid , je gaat naar de grote ronde centrale zaal, de Zaal van de Universele Onvoorwaardelijke Liefde. Kijk eens rond.. Hier zitten wezens van alle planeten te werken met deze Onvoorwaardelijke Liefdeskracht. In het midden zie ons gehele Melkweg stelsel als hologram ronddraaien en de aanwezigen sturen hun Liefdesenergie naar dit hologram, doe maar even mee en ervaar wat het is.

……………..

…………..

Je voelt dat het ook weer naar je terug komt, adem het maar in , laat het met je hart versmelten en je hele lichaam en adem het weer uit naar de gehele schepping om je heen.

..

Hier voel je de energie van Thuis, van Al Wat Is.

..

dan loop je naar buiten de tuinen in, en geniet van de schitterende paradijsomgeving met onbekende bloemen en dieren, alles even mooi en liefdevol.

..

Je geniet en beseft misschien dat je hier één bent met het goddelijke, met de God, de Grote Centrale Zon etc…

Dan gaan we weer naar huis en nemen deze energie van Onvoorwaardelijke Liefde, het Paradijselijke, mee naar de Aarde om zo de hemel op Aarde te scheppen, het naar ons toe te laten komen. Dit is de energie van het nieuwe Gouden Tijdperk voor de mensheid, alle wezens op deze planeet en de Aarde zelf. Voel deze energie de Aarde in gaan en zich verbinden met het hart van Moeder Aarde.. Voel haar vreugde, jou vreugde. Zo moet het zijn. Dit is de verbinding waar we al zo lang op gewacht hebben.

Dan kom je weer rustig terug in deze kamer, in je hele lichaam, beweeg je je een beetje..

En als er klaar voor bent..

 

?xml:namespace>

Het 17 chakra’s systeem stap voor stap 5.

 

?xml:namespace>

·       Meditatie 17 chakra Systeem compleet

?xml:namespace>

 

?xml:namespace>

Adem rustig in en uit en laat eerst  de zon (onze zon, jouw zon) je aura en wezen verlichten, laat alle vermoeidheid en zorgen of anderszins uit je stromen. Zie het onder je voeten verdwijnen en getransformeerd worden door Moeder Aarde. Verbind  je met je Hoger Zelf en je Ik ben Aanwezigheid. Verbind je met alle harten uit de groep, laat het gouden/zilveren licht stromen, linksom en rechtsom.

We verbinden ons met ons eerste chakra, gaan naar beneden naar de  Aardster de Dolfijnenmatrix, de Innerlijke steden, de Walvissen matrix, naar het kristallen hart van Moeder Aarde. Zie hoe haar energie omhoog rijst  en al jou chakra’s vult met haar zilveren regenboog energie..

Het stroomt omhoog als een fontein spuit uit jou kruin en vult jouw aura.

Dan gaan we naar onze kruin en laten ons gouden/platina koord omhoog gaan naar onze Zielester, Sterrenpoort, Intergalactische poort, Christusbewustzijnsgrid, naar de Grote Centrale Zon/ Grote Centrale Maan. Maak daar verbinding mee en laat hun  energie door jouw chakra’s stromen. Voel zie ervaar dat al jouw chakra’s oplichten en gaan stralen, doorstromen. Tot ieder celkern toe word je gevuld met de heilige energie van de Geest. Voel hoe de hogere en lagere chakra’s verbonden worden via je centrale kolom en via jouw aura veld.17 chakra’s zijn nu uitgelijnd. 

Nu kunnen we de chakra’s buiten ons lichaam in ons lichaam gaan brengen. We beginnen boven. Plaats je Zielester in je 3de chakra, je Sterrenpoort in je hartchakra, je Intergalactische Poort in je keelchakra, Je Christus bewustzijn in je 3de oog /6de chakra, de Grote Centrale Zon in je Kruin.

Dan naar beneden, plaats je  Aardster in je keel chakra, de Dolfijnenmatrix in je hart, de  Innerlijke Steden in je 3de chakra, je Walvissenmatrix in je 2de chakra en het hart van Moeder Aarde, in je basischakra.

Voel en ervaar rustig wat dit met je doet.

..

En als je er klaar voor bent…kom je rustig terug in deze kamer in het hier en nu.

 

?xml:namespace>

·        Maak maar even je eigen aantekeningen.

 

?xml:namespace>

 

?xml:namespace>

De Centrale Zon

 

?xml:namespace>

Vanavond verwelkomen wij speciaal Michael van Nebadon de Schepperszoon,hoofd van dit Universum, 24 Ouderen voor de Troon (zorgen voor de hoogst mogelijke lichtkracht, het goddelijk aspect van een schepping), Hyos Ha Kadesh (hoogste opklimmende stervelingen met oudste ervaringen in de stof)en de Elohim (schepper goden , zorgen dat creatie stoffelijk wordt). Laten we zeggen de founding fathers/mothers van ons Universum.  We gaan zo dadelijk naar de Centrale Zon. Hier ligt al het potentieel, alle energieën, kennis , blauwdruk van ons Universum. De Zon is als eerste geschapen door Michael van Nebadon toen hij begon met het creëren van dit locale universum Nebadon. Het deed dit samen met de Moeder Geest van dit universum.  Hier is het punt van onbepaald naar bepaald, hier is het waar je van oneindig naar eindig gaat zoals ons universum is, in de vorm, met grenzen etc. Hier ligt dus ook de blauwdruk van jouw wezen en via deze zon kom jij weer terug in jouw oneindigheid, hier heb je je kleed van vermomming aangedaan, en kun je het ook weer afdoen.

 

?xml:namespace>

·        Centrale Zon Meditatie

Sluit je ogen en kom tot rust.

Voel jou gouden ei om je heen en de bescherming en begeleiding van Michael en zijn staf Melchizedek en Gabriel, de Hyos Ha Kosdesh, de 24 Ouderen voor de Troon, en Elohim. Vlieg naar de Centrale Zon en maak opnieuw kennis met hem/haar.  Hij verwelkomt je en nodigt je uit helemaal in zijn kern te gaan staan. Voel de zon overal om je heen.

Hier ligt de blauwdruk van ons universum. Voel je er één mee. Voel hoe je de codes ontvangt voor jouw Zohar Hadash, Zohar Metsuloth, jouw schitterend lichtlichaam, de hoogte en de diepte van hemelen en het leven in jouw onthullend, ontvouwend.

Adem rustig en diep zoals met de walvissen.

Je ziet hier de bouwstenen van ons universum, de 12 sephirots van de levensboom, je ziet voelt, wéét gewoon, hoe deze sferen in elkaar grijpen en samenwerken. Je ziet hoe nieuwe sferen gecreëerd worden nu de Aarde naar haar Lichtbestemming gaat, haar positie innemend richting een plaats die ook wel Rotondo Nullus genoemd wordt.

Het nul punt , de kern van ons universum.

..

Laat het allemaal maar gebeuren en geniet.

..

Dan kom je langzaam weer uit de kern van de Centrale Zon, stapt in je gouden ei en reist terug naar de Aarde, naar deze kamer, naar hier en nu, voel je lichaam weer , je voeten, handen, beweeg je een beetje en als je er klaar voor bent..

Welkom terug.

 

?xml:namespace>

 

?xml:namespace>