Zon- aarde meditatie

Deze meditatie is één die je elke dag zou kunnen doen. Het bekrachtigt je systeem en maakt je verbinding met zowel het celestijnse als het aardse zeer krachtig.
Zon Aarde meditatie
 
Eerst komen we in het hier en nu. Adem een paar keer diep door de neus in en door de mond uit. We zullen onszelf eerst weer in het zonnetje zetten. Visualiseer dat je onder een prachtige zon staat, recht boven je. De stralen van de zon dringen tot je door en vullen je hele wezen met licht en alle vermoeidheid en zwaarte van de dag wordt met het licht weggespoeld. We zien dit als donkere vlekken door het putje onder onze voeten wegspoelen, waar het liefdevol door moeder Aarde getransformeerd wordt. Laat het maar even rustig stromen. Ga nu met je aandacht naar je stuit, visualiseer, voel en ervaar dat dit een krachtig centrum is. Sta het toe open te gaan, bij iedere inademing een beetje meer. Dan laten wij een koord ontstaan en de grond in zakken, dieper en dieper tot je in het hart van Moeder Aarde bent. Laat nu de energie vanuit dit koord langzaam omhoog komen, zo je stuit in en omhoog gaan door je lichaam. Door al je chakra's en bij je kruin omhoog spuiten en zo ook je aura vullen. Het maakt een extra verbinding met je hartchakra.

Dan ga je met je aandacht naar je kruin en laat je een gouden koord omhoog gaan via de Zon, de Centrale Zon naar de Grote Centrale Zon en maak je daar jou persoonlijke verbinding mee. Dan laat deze energie via jou gouden koord naar beneden komen zo je kruin in, naar beneden door al je chakra's heen en bij je 1ste chakra spuit het er weer uit om zo jou aura te voeden. Het maakt een extra verbinding met je hartchakra, waar nu de zilveren en gouden energieën zich verenigen tot een licht.

Nodig je hoger zelf uit om plaats te nemen in het 3de chakra en je I AM Presence, Ik Ben Aanwezigheid om plaats te nemen in je kruin chakra. Laat het even stromen en komt terug in het nu, als je er klaar voor bent.