Aardepoort

Je zou denken dat als je op Aarde woont dit een zinloze actie is, maar dat is toch niet het geval. De mensheid is voor een groot deel haar verbondenheid met het wezen van de planeet kwijt. Er waren vroeger veel natuurlijke Aardepoorten, maar door toedoen van kerk en het afwijzen van de mensheid van de planeet zijn deze of ernstig vervuild of dichtgeslibd, of zelfs doelbewust dichtgemaakt. Sommige zijn ook niet meer bereikbaar, omdat mensen er wegen of gebouwen op hebben gebouwd en zo hun functie verloren is gegaan.

Wat is nou het verschil tussen een Aardepoort en een Aardevortex?
De Aardevortex wordt vooral op het kruispunt van leylijnen gezet, om de energiestromen weer te stimuleren, wat ook hard nodig is.
Een Aardepoort gaat weer iets verder: je maakt daadwerkelijk weer contact met Moeder Aarde, Gaia, zoals ze wel genoemd wordt en ook hier kan weer kennisoverdracht plaatsvinden. Hard nodig overigens, omdat de mensheid eigenlijk weinig kennis heeft hoe de Aarde nu werkelijk functioneert en zou kunnen functioneren, als de mensheid zou besluiten tot samenwerking met haar!
 
De procedure:
Zet de Aardevortex neer en vraag Moeder Aarde om hier een permanente poort van te maken. Ook deze poort kun je het best beschermen met een CC-grid. De poort hoeft niet persé op een leylijn te staan, hoewel dat wel ondersteunt. Zet je ze in je huis neer, dan is het verstandig om, zoals Vera ook al voor een kabouter rijk heeft gedaan, er een "volume knopje” in aan te brengen, zodat je 's nachts ook nog kunt slapen. Dit doe je simpelweg door het te visualiseren. En ook al is het een Aardevortex: vraag wel ondersteuning van hemelse helpers, zoals de Elohim en Aartsengelen.