De Aarde vortex

De Aarde heeft vele natuurlijke vortexen. De energie komt hierbij uit de Aarde en stroomt uit over de omgeving. De Aarde vortexen voorzien de leylijnen van energie. Daarmee voeden zij al het leven. Echter, veel Aarde vortexen zijn verstopt geraakt of zelfs dichtgemaakt door mensen, omdat zij er bang voor waren. Een groot aantal Aarde vortexen staan op kruispunten van leylijnen. Veel oude tempels werden dan ook op deze punten gebouwd. De kerk heeft weer haar gebouwen gezet op deze oude krachtplaatsen. Echter, zij wilden alleen maar energie van boven naar beneden. Daardoor kunnen deze krachtcentra niet meer vrijelijk stromen. Er zijn ook plekken in de natuur waar de Aarde vortexen niet lekker stromen of vervuild zijn.

Wat wij kunnen doen, is de energie van de Aarde weer toestaan om haar natuurlijke weg uit te laten stromen. In de praktijk betekent dat in feite een soort putdeksel openen en met visualisatie de boel weer opgang brengen. Wees wel beducht dat, net als bij een waterleiding die lang niet gebruikt is, er eerst een hoop vuil uit komt, voordat de energie mooi en zuiver wordt. Kobolden zijn goed in transformeren en willen je hierbij op uitnodiging graag helpen. Blijf zelf niet te lang op de plek als je die open hebt gemaakt, want het kan dan erg op je fysieke lichaam inwerken.

Steentjes

In de natuur kun je steentjes op de plek(ken) leggen, zoals: bergkristal, rozenkwarts, amethist, maansteen, obsidiaan en welke stenen je zelf maar invallen om te gebruiken. In een kerk is dat meestal wat moeilijker. Kijk naar de mogelijkheden. Met wat speuren zijn er vaak openingen te vinden waar een steentje in te stoppen is.

Procedure

In principe kun je de Instroom vortex procedure gebruiken, maar maak duidelijk aan de hemelse helpers dat het om een Aarde vortex gaat en de energiestroom dus de andere kant op gaat. Wat wij vaak wel merken is, dat het helpt als je als groep rond de vortex loopt om de "deksel” er letterlijk af te draaien.

Roep uiteraard vooral Moeder Aarde aan. Leg aan de eventuele energetische poortwachters uit wat je aan het doen bent en dat dit voor het hoogste goed is voor de Aarde. In een kerk kun je vragen aan Jezus, Maria of Maria Magdalena om je te helpen, wat enorm meehelpt. In de natuur is het belangrijk de Landschapsdeva erbij te vragen en uit te leggen wat je aan het doen bent. Informatie geven is belangrijk, want in plaats van tegenwerking gaan ze dan mee helpen. Denk niet dat zij deze dingen al weten, het is vaak nieuw voor ze. Als ze argwanend zijn, kun je hen leren zelf een goede Hemel/Aarde verbinding te maken (zie stap 2 van de Procedure bij de In- en Uitstroom vortex), daarna werken ze meestal graag mee.

Hoe meer van deze krachtplekken weer stromen, hoe sneller en beter de Aarde zich weer kan herstellen van al wat de Schepping met zich mee brengt.