Instroom Vortex

De Instroom vortex

De Instroom vortex brengt de hoger frequente energie van 5D (de vijfde dimensie) en hogere dimensies naar de Aarde en vult daarmee de energieën van 3D en 4D aan. Tevens heelt de energie van 5D de trauma's uit de lagere dimensies. Het is ook een voedende energie. De energie en lichtheid van eenheid en het hogere contact met de Bron begint pas vanaf de vijfde dimensie.

 

 

De Procedure
 
De Instroom Vortex: de energie stroomt in het landschap omlaag de vortex uit.
 
 

Stap 1. aanwezig zijn in het hier – nu moment

 

Adem een aantal maal diep en rustig in en uit en kom helemaal met je bewustzijn in het hier en nu moment….

 

Stap 2. persoonlijke verbinding met de Grote Centrale Zon en het hart van Moeder Aarde

 

Vraag aan de 14-voudige Geest Universum om een vortex geschikt voor de nieuwe blauwdruk.

Verbind je nu via je stuitchakra en het zilveren koord met het hart van Moeder Aarde…. en zodra je de connectie voelt….. sta dan toe dat de liefde en de energie van Moeder Aarde via het zilveren koord je eerste chakra instroomt…en naar boven gaat en alle chakras vult. En via je kruin ook weer je aura vult.

Verbind je nu via je kruinchakra en het gouden koord via de Zon, Centrale Zon, met het hart van de Grote Centrale Zon… en zodra je de connectie voelt… sta dan toe dat de liefde en de energie van Vader/Moeder God en Al Dat IS via het gouden snoer weer al je chakras vult en ook je aura.

In je hartchakra ontmoeten de liefdesenergieën van Vader /Moeder God en Al DAT IS en die van het hart van Moeder Aarde elkaar en vloeien samen … en versmelten met  jouw persoonlijke liefdesenergie…

 

Voel hoe je hartchakra groter en groter wordt… en wijder en wijder opengaat…. en hoe die liefdesenergieën van boven en beneden als een constante stroom door blijven vloeien….

 

Stap3. de hartsverbindingen openen de vortex

 

Hart. Stuur nu, gelijktijdig, via de voorkant en de achterkant van je hartchakra, deze verenigde energie, linksom en rechtsom de kring rond…en blijf dit doen tot je ziet/voelt/ervaart dat twee stevige gouden banen ons aan de voor en achterzijde, ter hoogte van het hart, verbinden en zo sterk geworden zijn dat ze op eigen kracht blijven bestaan….

6de chakra. Nu gaan we met onze aandacht naar ons 6de chakra en van hier sturen we weer de verenigde liefdesenergie, via de voor en achterzijde, linksom en rechtsom de kring rond… net zolang tot ook hier de gouden banen zich zelf staande kunnen houden…

7de chakra. Dan gaan we met onze aandacht naar ons 7de chakra… vanwaar we de energie in een dubbele band de kring rond sturen… totdat we ook hier onverbrekelijk verbonden zijn…

Onze voetchakra’s. Als laatste gaan we naar onze voetchakra’s, vanwaar we de energie, weer als een dubbele gouden band, linksom en rechtsom de kring rondsturen… totdat we ook hier onverbrekelijk verbonden zijn….

Zie nu de vierf, dubbele gouden banden in en om onze cirkel, die ons aan de voor en achterkant verbinden en die een vortex vormen…

NB: je kunt ook alle chakras verbinden, inclusief de chakras buiten je fysieke lichaam, zoals in het 17 chakra systeem van Jadten Jewell.

 

Stap 4. de vortex opvullen met de Hoogste energie

En ik vraag nu Lord Melchizedek, Lord Metatron, Lord Mahatma , Lord Michael en Lord Maitreya om deze gouden vortex te vullen met hun energie….(Pan)

En ik vraag nu Lady Astrea, Lady Faith, Lady Mary, Lady Nada en Lady Portia om ook deze gouden vortex te vullen met hun energie… (moeder Aarde)

Je kunt ook iedereen (Lichtwezens) die op dat moment aanwezig is en mee wil helpen uitnodigen om hun hoogste energieën aan te vortex toe te voegen.

 

Stap 5. hulp van de Arcturians en Andromeda vragen

En ik vraag nu onze vrienden, de Arcturians, en Andromeda om hun energie aan deze vortex toe te voegen en deze vortex voor ons in stand te houden voor zolang dit , voor het hoogste goed van allen, nodig is!

 

Stap 6. harts-tonen inzingen

En nu wil ik jullie vragen je persoonlijke harts-tonen in deze vortex in te zingen:

Aaaaahhhh…etc.