De Uitstroom vortex

Deze vortex is bedoeld om zielsaspecten, die zijn blijven hangen in lagere dimensies, naar het Licht brengen. Voordat we dat kunnen doen, geef ik eerst wat uitleg over dimensies.

4D, de vierde dimensie, is eigenlijk de dimensie die men vaak de astrale rijken noemt. Wij vragen altijd om energie (licht) van 5D en hoger, omdat in 4D nog behoorlijk veel dualiteit zit.
 
Zielsaspecten die de weg niet naar huis kunnen vinden, blijven onder andere hangen in deze dimensie. Daardoor komen zij niet voldoende in contact met de Bron (God, Al Dat IS, etc). Zij weten vaak niet dat ze overgegaan zijn en beleven hun trauma telkens weer opnieuw, zoals bijvoorbeeld de soldaten die, gesneuveld in een oorlog, elke keer opnieuw de slag beleven waarin ze ten onder zijn gegaan. De Uitstroom vortex geeft hen de weg terug naar hogere dimensies. Wanneer men deze vortex zet, moet men hen ook vertellen dat zij overleden zijn en naar het licht kunnen gaan door in de vortex te stappen. Zij weten vaak niet wat de rare lichtzuil, die voor hun plotseling verschijnt, is.

 

 

Wij roepen dan ook altijd de hulp in van vele Engelen via Aartsengel Michaël. Reken drie Engelen per ziel: twee om ze beneden te assisteren en één om ze boven te ontvangen.

Vervallen sinds 21-12-2012:

Vanwege de dualiteit op Aarde zijn er naast Engelen ook de Engelen die de duisternis in stand houden. Zij hebben de naam Darklords gekregen. Ook aan hen moet gevraagd worden om in de vortex te gaan. Het spel van de dualiteit loopt ten einde, de door hun opgenomen taak dus ook. Ook zij zijn soms de weg kwijt en het vraagt weleens wat strengheid om ze de vortex in te krijgen. Echter, wij merken de laatste jaren, dat de meesten erg graag naar huis willen.

Lucifer, de grote engel van Licht, die eeuwenlang de Duisternis heeft onderhouden, is reeds terug gekeerd naar het Licht. Hij kan dus nu assisteren. Bedenk wel dat het spel van de dualiteit als ons speelveld is gecreëerd, om ervaringen op te doen, en dat zij slechts het spel hebben geaccommodeerd.
 
 
 

De Procedure  (Zielen,  naar het licht brengen)
 
De Uitstroom Vortex: de energie stroomt uit het landschap omhoog de vortex in.
 
Belangrijk:
1. Maak vortexen groot genoeg om zielen om je heen te laten lopen, en vraag ze uitdrukkelijk niet door je heen te lopen, 
2. Doe alles in Liefde en Compassie. Het spel van de dualiteit is voor ons gespeeld.

 

Stap 1. aanwezig zijn in het hier – nu moment

 

Adem een aantal maal diep en rustig in en uit en kom helemaal met je bewustzijn in het hier en nu moment….

 

Stap 2. persoonlijke verbinding met de Grote Centrale Zon en het hart van Moeder Aarde

 

Vraag aan  de 14-voudige Geest Universum om een vortex geschikt voor de nieuwe blauwdruk.

Verbind je nu via je stuitchakra en het zilveren koord met het hart van Moeder Aarde…. en zodra je de connectie voelt….. sta dan toe dat de liefde en de energie van Moeder Aarde via het zilveren koord je eerste chakra instroomt…en naar boven gaat en alle chakras vult. En via je kruin ook weer je aura vult.

Verbind je nu via je kruinchakra en het gouden koord via de Zon, Centrale Zon, met het hart van de Grote Centrale Zon… en zodra je de connectie voelt… sta dan toe dat de liefde en de energie van Vader/Moeder God en Al Dat IS via het gouden snoer weer al je chakras vult en ook je aura.

In je hartchakra ontmoeten de liefdesenergieën van Vader /Moeder God en Al DAT IS en die van het hart van Moeder Aarde elkaar en vloeien samen … en versmelten met  jouw persoonlijke liefdesenergie…

 

Voel hoe je hartchakra groter en groter wordt… en wijder en wijder opengaat…. en hoe die liefdesenergieën van boven en beneden als een constante stroom door blijven vloeien….

 

Stap3. de hartsverbindingen openen de vortex

 

Hart. Stuur nu, gelijktijdig, via de voorkant en de achterkant van je hartchakra, deze verenigde energie, linksom en rechtsom de kring rond…en blijf dit doen tot je ziet/voelt/ervaart dat twee stevige gouden banen ons aan de voor en achterzijde, ter hoogte van het hart, verbinden en zo sterk geworden zijn dat ze op eigen kracht blijven bestaan….

6de chakra. Nu gaan we met onze aandacht naar ons 6de chakra en van hier sturen we weer de verenigde liefdesenergie, via de voor en achterzijde, linksom en rechtsom de kring rond… net zolang tot ook hier de gouden banen zich zelf staande kunnen houden…

7de chakra. Dan gaan we met onze aandacht naar ons 7de chakra… vanwaar we de energie in een dubbele band de kring rond sturen… totdat we ook hier onverbrekelijk verbonden zijn…

Onze voetchakra’s. Als laatste gaan we naar onze voetchakra’s, vanwaar we de energie, weer als een dubbele gouden band, linksom en rechtsom de kring rondsturen… totdat we ook hier onverbrekelijk verbonden zijn….

Zie nu de vierf, dubbele gouden banden in en om onze cirkel, die ons aan de voor en achterkant verbinden en die een vortex vormen…

NB: je kunt ook alle chakras verbinden, inclusief de chakras buiten je fysieke lichaam, zoals in het 17 chakra systeem van Jadten Jewell.

 

Stap 4. de vortex opvullen met de Hoogste energie

En ik vraag nu Lord Melchizedek, Lord Metatron, Lord Mahatma , Lord Michael en Lord Maitreya om deze gouden vortex te vullen met hun energie….(Pan)

En ik vraag nu Lady Astrea, Lady Faith, Lady Mary, Lady Nada en Lady Portia om ook deze gouden vortex te vullen met hun energie… (moeder Aarde)

Je kunt ook iedereen (Lichtwezens) die op dat moment aanwezig is en mee wil helpen uitnodigen om hun hoogste energieën aan te vortex toe te voegen.

 

Stap 5. hulp van de Arcturians en Andromeda vragen

En ik vraag nu onze vrienden, de Arcturians, en Andromeda om hun energie aan deze vortex toe te voegen en deze vortex voor ons in stand te houden voor zolang dit , voor het hoogste goed van allen, nodig is!

 

Stap 6. harts-tonen inzingen

En nu wil ik jullie vragen je persoonlijke harts-tonen in deze vortex in te zingen:

Aaaaahhhh…etc.

 

 

Stap 7.. Invitatie aan de verloren Zielen

 

Wij nodigen nu alle zielen die naar het licht willen gaan uit om, deze poort die we geopend hebben, te gebruiken om naar huis te gaan. Ga naar de Mountain of Praise. Daar zul je geëerd worden voor al je levens op aarde en daar zul je weer zien wie je werkelijk bent, een wezen van licht en liefde.… Ons respect en onze liefde vergezellen jullie met de verzekering en belofte, dat je thuis in het licht, met open armen en tranen van vreugde, door je geliefden ontvangen  zult worden…

 

Stap 8.

Eventueel harts-tonen zingen en blijven staan tot het goed is. Je kunt jezelf omdraaien om de Licht energie naar buiten te sturen en zo meer zielen te bereiken.