Lichtwerk en Techniek

Wat is Lichtwerk?
 
Lichtwerk is het werken met energie ten behoeve van het Licht, het Goddelijke, Al Dat Is, de Bron, of hoe je dat maar wilt noemen. Het is ook letterlijk het verspreiden van Licht (en daarmee ook Liefde) op Aarde. Er zijn vele varianten te noemen. Bidden is er één van, meditatie een ander. Dienstbaar zijn in de maatschappij kun je ook Lichtwerk noemen.
 
 
Lichtwerk Techniek
 
Op deze site hebben we het over Technieken voor Lichtwerk die beogen:
 
A. iets te transformeren van lagere energieën naar hogere, oude trauma's weg te nemen, negatieve energieën te neutraliseren en naar positieve om te buigen.Ook het bevrijden van entiteiten, zielen, die in lagere astrale dimensies terecht zijn gekomen, valt hier onder. Ze kunnen hiermee naar hogere dimensies gebracht worden.
Dit gebeurt o.a. met de Instroom vortex.

B. iets te creëren op het gebied van nieuwe Lichtconstructies, om plaatsen permanent in energie te verhogen. Vroeger zou men zeggen: heilig te maken. In het verleden gebeurde dit met tempels en kerken, (kerken staan nog vaak op oude heilige Keltische plaatsen), formaties zoals Stonehenge, Druïdische plekken, bossen, piramides etc... Dat heilig maken deden onze voorouders niet voor niets; het voedde letterlijk de gemeenschap. Nog steeds voel je op sommige plaatsen de krachtige energie die daar vanuit gaat. Het bevorderde ook de groei van gewassen en voorkwam ziektes.

 
Manifestatie proces
 
Ervan uit gaand dat manifestatie verloopt van ijl naar dicht: eerst spiritueel, dan mentaal, dan emotioneel en dan fysiek,
kunnen we stellen dat het dus zin heeft om zaken op etherisch vlak te verlichten en te transformeren, zodat ze zich niet fysiek hoeven te manifesteren.
 
 
Openbaar
 
Daar geeft deze website voor het eerst openlijk diverse technieken door. Tot voor kort mocht dit niet openbaar gemaakt worden (de mensheid was er nog niet klaar voor) en werden deze technieken via mysterie scholen beperkt doorgegeven. Hoe hoger men ingewijd was, hoe meer men mocht weten. Pas nu mogen zij voor iedereen toegankelijk gepubliceerd worden. Tevens zijn er nu technieken mogelijk, die vroeger niet beschikbaar waren. Aan mij is ook gevraagd, om telkens als er een nieuwe techniek bijkomt, die op deze website te plaatsen.
 
 
Vrij
 
Alles wat aan technieken op deze website staat, werkt en is uitgeprobeerd. Echter, het staat je vrij om iets aan te passen of toe te voegen naar jouw zin. Het belangrijkste is: je zuivere intentie. Vraag gerust hulp als je ergens niet uit komt.